Auwieje hey, ram leuk dat je ons gevonden hebt.

Ik ben in Heerlen: WAT NU?! bekijkt Heerlen met een ‘hendig’ dikke knipoog. Ondanks dat Heerlen waarschijnlijk niet op de eerste plek staat van je bucketlist, zijn er genoeg toffe initiatieven die je kunt bezoeken. En genoeg toffe mensen die het beste uit de stad willen halen!

Heerlen gebruikt haar stad als podium. Beleef de stad met onze tips van de tofste restaurants, café’s en winkels in het centrum. Of doe uitgaan bij de leukste evenementen.

ENNE

Wil je meer Heerlen? Lees dan ook ENNE. Een mooi, handzaam en dikker boekje dat voelt als een stadsgids voor iedere tuup. Hét boekje om murals te ontdekken en Heerlen te proeven. 

Sanne Gijsbers van ‘Street Art Heerlen’ en Rian Moonen van ‘Ik ben in Heerlen: WAT NU?!’ leggen in deze tweede editie meer focus op de locals. Zij geven je de beste tips in Heerlen, een rauwe stad in het pittoreske zuiden. Zo verklapt wethouder Jordy Clemens een Romeins geheim, herinnert Paul Dolhain verhalen over het pareltje van Heerlen en schrijft Devereaux Noma restaurantrecensies waar je hendig honger van krijgt. Daarnaast zijn de murals op de plattegrond geüpdatet en lees je de leukste interviews met (street art) helden van Heerlen. Verken de stad met onze wandelroute, bekijk de prachtige murals, ontdek de (verstopte) pareltjes van de stad én geniet van de tips van echte tupen!

Ik ben in Heerlen: WAT NU?! is een platform dat continu vernieuwd en verbeterd wordt.

Heb je zelf nog tips & tricks? Of andere dingen over de website? Laat het ons weten via onderstaand formulier of onze Facebookpagina!